kotiapua vai juttuseuraa?

Seniorin seurana

Tarvitsetko omaisellesi tai itsellesi juttukaveria? Joskus omaiset asuvat kaukana tai niitä vain ei ole. Ei hätää, me olemme tässä. Tehdään päivästä teidän itsenne näköinen!

Järjestämme retkiä

Miltä kuulostaisi makkaranpaisto rätisevällä nuotiolla uusien ystävien kanssa? Näitä paikkoja on joka puolella, lähempänä kuin arvaatkaan. Mutta, kyllä. Kauaskin on hauska retkeillä.

Kevyet pihatyöt

Lehtien haravointi, lumityöt tai kukkasten istutus. Näitä pihahommia kyllä riittää ympäri vuoden. Nämä onnistuu meiltä, vaikka avaimet käteen periaatteella. Tai tehdään nekin yhdessä!

Kulttuuria yhdessä

Menojalkaa vipattaa, mutta yksin ei selviä? Älä jätä haaveitasi, kuvittele kuinka mukava meillä olisi mennä yhdessä! Tuplasti hauskempaa!

Kotisiivous

Tiedämme kyllä, ei se aina huvita. Eikä ehdi. Se on täysin ok. Soita siis meille! Muistithan myös kotitalousvähennyksen, saat oikeasti kotisiivouksen puoleen hintaan!

Kotihommat ja asiointi

Kotona on kaikenlaista tehtävää. Vaatehuoltoa, pyykkäämistä ja järjesteltävää. Me autamme. Joskus paras apu on kaupassakäynti, paras ilo mankelointi ja paras helpotus lemmikin ulkoiluttaminen.

050 4722 300

soita meille

Call Now Button